Sevdiği Kız Ayrılmak İsteyince İntihara Kalkıştı

Samsun´da, sevdiği kızın kendisinden ayrılmak istemesi üzerine bunalıma giren genç, bir pastanenin 3. katındaki balkonunun korkuluk demirlerinden intihara kalkıştı. Polise zor anlar yaşatan genç, itfa

Samsun´da, sevdiği kızın kendisinden ayrılmak istemesi üzerine bunalıma giren genç, bir pastanenin 3. katındaki balkonunun korkuluk demirlerinden intihara kalkıştı. Polise zor anlar yaşatan genç, itfaiyenin açtığı şişme çadıra atlayınca, yaylanıp yere düşerek hastanelik oldu.
Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı yanındaki bir pastanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çanakkaleli olduğu öğrenilen ve Rize´de fırında çalışan 21 yaşındaki A.H.İ., Samsun´da kız arkadaşı ile buluştu. Kız arkadaşının kendisinden ayrılmak istemesi üzerine bunalıma giren A.H.İ., aldığı alkolün de etkisiyle pastanenin 3. katındaki balkon demirlerine tutunup kendini aşağı atacağını belirterek, "Kız gelecek, evet diyecek" diye bağırmaya başladı.
Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Polisler yaklaşık 1.5 saat genci ikna etmek için uzun süre uğraştı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, şişme çadır açarak A.H.İ.´nin düşme ihtimali üzerine önlem aldı. Polis ekipleri genci tam yakaladıkları sırada polislerin elinden kurtulup kendisini şişme çadırın üzerine attı. Bu sırada yaylanıp yere düşen A.H.İ., yaralanarak hastanelik oldu. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılan genç tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(MAY-SLH-SO-Y)

21.10.2014 23:35:32 TSI

Google+ WhatsApp