Servis İşletmeciliği İçin İhale Yapıldı

Servis İşletmeciliği İçin İhale Yapıldı

Servis İşletmeciliği İçin İhale Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi öğrenci servis işletmeciliği için ihale yaptı. 250 adet öğrenci servisi (S Plaka) işletmecilik hakkı ihalesine büyük ilgi gösterildi.
250 adet öğrenci servisi (S Plaka) işletmecilik hakkının açık teklif usulü ile ihalesi Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Encümeni huzurunda yapılan ihaleye Genel Sekreter Hüseyin Beyhan başkanlık etti. Her bir servisin işletmecilik hakkının 200 bin TL artı KDV muhammen bedelle satışa sunulduğu ihalede her bir servis yaklaşık 210 bin TL’ye tahsis edildi. İhaleyle ilgili bir açıklama yapan Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, 19 şahıs tarafından 27 dosya için teminat alındığını ve daha sonra bir kişinin ihaleye girmekten vazgeçtiğini söyledi. İhaleye katılan 26 dosya için birer öğrenci servisi işletmeciliğinin tahsisinin yapıldığını dile getiren Beyhan, kalan 224 işletmecilik hakkının 15 gün süreliğine pazarlığa bırakıldığını kaydetti.
Büyükşehir Belediyesi 24 Şubat Çarşamba günü ise 250 adet personel servis aracı (P Plaka) işletmecilik hakkının açık teklif usulü ihale ile tahsisini gerçekleştirecek.

Google+ WhatsApp