Şeref Turu Başladı! Vodafone Park’ın Kapıları Sporseverlere Açıldı.

Türkiye’de pek çok ilke imza atan Kulübümüz yine bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye’nin ilk stadyum turunu, “Beşiktaş JK Şeref Turu” ismi ile hayata geçirdi. Beşiktaş JK Şeref Turu, Dünya standartlarında, özel olarak tasarlanmış rotası ile Vodafone Park’ın kapılarını bugün ziyaretçilerine açtı. Şeref Turu’na sporseverler ilk günden büyük ilgi gösterdi. Ziyaretçiler rehberler eşliğinde Vodafone Park’ı gezerek keyifli bir gün geçirdi.

Şeref Turu’na katılanlara isme özel katılım sertifikası verilecek

Beşiktaş JK Şeref Turu ziyaretçileri, özel bir güzergâh kapsamında rehber eşliğinde; Basın Tribünü, Basın Locası, Yönetim Locası, Basın Toplantı Odası, Beşiktaş JK Soyunma Odası, Misafir Takım Soyunma Odası, Yedek Kulübesi, Saha gibi bir stadyumun en merak edilen bölümlerini görme fırsatı yakalarken özel olarak tasarlanmış alanlar ile de bambaşka bir Beşiktaş dünyasına adım atıyor olacaklar.

Ziyaretçiler, tur kapsamında stadı sadece görmekle kalmayacak; Green box teknolojisi ile farklı kompozisyonlarda sevdiği futbolcularla fotoğraflarda bir araya gelme şansı yakalayacak ve isimlerine özel tasarlanmış katılım sertifikasını ücretsiz olarak alabilecekler.

Pazartesi hariç haftanın her günü 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek olan Beşiktaş JK Şeref Turu, 6 yaşından küçükler için ücretsiz olurken, tam bilet 25 TL, 6-14 yaş çocuklar, öğrenciler ve 65 yaş üstü sporseverler için 15 TL olarak belirlendi. Beşiktaş JK Şeref Turu ve Beşiktaş JK Müze gezisi olarak sunulan kombin biletlerin fiyatları ise indirimli için 25 TL, tam için ise 35 TL olacak.

Beşiktaş JK Şeref Turu ile Türkiye’de yepyeni bir kategori yaratacak olan Beşiktaş JK, bu projenin ilerleyen fazları için farklı yenilikçi planları olduğunu belirterek hem taraftarların hem de tüm sporseverlerin zaman geçirmekten keyif alacakları ilklere imza atmaya devam edeceklerinin de müjdesini veriyor.
 

Google+ WhatsApp