Şehit Aileleri Derneği Vatandaşları 'teröre Lanet Birliğe Davet' Mitingine Davet Etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Kayserilileri Cumartesi günü 13:30’da düzenlenecek olan ’Teröre lanet, birliğe davet’ mitingine davet etti.
Dernek binasında mitinge destek veren sivil toplum kuruluşlarının temsilciler ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini söyledi. Yavuz, "Türkiye bölücü, yıkıcı ve aynı zamanda silah, şiddete sırtını yaslamış her türlü terör ve cinayet örgütünün hedefindedir. Bu gerçeği akıl ve vicdanı yerinde olan hiç kimse inkar edemeyecektir. Son günlerde artan terör olaylarında şehitlerimiz gelmeye devam etmektedir. Her sabah şehit haberleri ile uyanarak acı içerisinde evlerimize ateş düşmektedir" dedi.
Cumartesi günü saat 13:30’da yapılan olan mitinge vatandaşları davet eden Başkan Yavuz, "Terörün bitirilmesi için, siyasilere bir mesaj vermek için, iktidara bir mesaj vermek ve terörün bitirilmesinde yapılan yanlışlardan dönülmesi için ‘teröre lanet, birliğe davet’ adı altında 2007 yılında yapmış olduğumuz mitingin devamı olan, Kayseri’de birlik ve beraberlik içerisinde Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda 13:30’da miting yapılacaktır ve akabinde kortej eşliğinde Kartal Şehitliği’ne gidilecektir. Yürüyüşümüze kamu kuruluşları, odalar, vakıflar ve sivil toplum kuruluşları mitingimize destek vermektedir. Burada amacımız, bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir. Türkiye’mizin düşmüş olduğu süreçten biran önce çıkarttırılarak birlik ve beraberlik içerisinde çıkmaktır. Hainler iç savaş çıkarmak için elinden geleni yapıyorlar. Biz Türk milleti olarak bu tuzağa düşmeyeceğiz. Onlara birlik ve beraberliğimizi gösterip devletimize ve hükümetimize bir mesaj vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp