Şanlıurfaspor Elazığ´a Gitti

PTT 1. Lig´in 6. haftasında Orduspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor karayolu ile Elazığ´a gitti. GAP Arena Stadı´nda yaşanan çim sıkıntısı nedeniyle maçlarını uzun bir süreden beri çevre iller

PTT 1. Lig´in 6. haftasında Orduspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor karayolu ile Elazığ´a gitti.
GAP Arena Stadı´nda yaşanan çim sıkıntısı nedeniyle maçlarını uzun bir süreden beri çevre illerde oynayan sarı-yeşilli ekip, bugün Elazığ´a hareket etti.
Şanlıurfaspor´u Elazığ´a icra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş ve genel sekreter Mahmut Saatcı uğurladı. Dün akşam kendi tesislerinde son provasını gerçekleştiren Şanlıurfaspor´da U20 Milli Takımı´na çağrılan Kubilay Sönmez de antrenmanda yer aldı. Orduspor maçının provası niteliğindeki antrenmanda futbolcularını hata yapmamaları konusunda uyaran teknik direktör Cihat Arslan, "Rakibimiz çok iyi futbolculardan kurulu bir takım, alt sıralardan kurtulmak için bize karşı iyi mücadele edeceklerdir" dedi.
Cumartesi günü saat 14.00´da Elazığ Atatürk Stadı´nda Orduspor´u ağırlayacak Ezağıspor´un kafilesinde şu isimler yer alıyor: "Fevzi Elmas, Bora Körk, Onur Akbay, Veli Kızılkaya, Hüseyin Tok, Göksu Alhas, Ekrem Dağ, Hakan Arslan, Abdulkadir Özdemir, Kubilay Sönmez, Kenan Karışık, Şenol Akın, Gökhan Alsan, SimonZenke, Volkan Okumak, Youssef Yeşilmen, Abdulkadir Özgen, RodrigoTello ve Serdar Özbayraktar."
(MAD-TK-S)

16.10.2014 17:38:44 TSI

Google+ WhatsApp