Sahil Temizlendi

Ordu´da geçen hafta etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen sel ile birlikte sahil şeridinde oluşan kirlilik, Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkı bir çalışm

Ordu´da geçen hafta etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen sel ile birlikte sahil şeridinde oluşan kirlilik, Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkı bir çalışma sonrası temizledi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, vatandaşların bundan sonra daha dikkatli olmalarını isteyerek, çöplerin mutlak suretle çöp konteynerlerine atmalarını istedi. Yapılan çalışma ile ilgili olarak bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Şuan temizlenmiş haliyle yeni bir sahil şeridi görüyoruz. Ancak bir hafta önce ise, el arabasından, ağaç parçacıklarına kadar aklınıza ne geliyorsa burada mevcuttu. Bizler buranın temizlenmesi için bir emek sarf ediyoruz. Ekiplerimiz sahil şeridinin eski temiz görünümüne kavuşması için bir hafta hiç durmadan aralıksız çalıştılar. Bizlerin temiz olarak bıraktığı alanların vatandaşlarımız tarafından korunarak temiz bırakılmasını istiyoruz" dedi.

"DERELER KİRLETİLMEMELİ"
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, vatandaşların derelere çöplerini atmamalarını konusunda bir kez daha uyararak, "Vatandaşlarımız çöplerini derelere atmamaları konusunda bir kez daha uyarıyoruz. Derelere atılan her bir çöp direkt olarak denize geliyor ve ortaya bu manzara çıkıyor. Bizler 1 Ocak itibari ile her mahallemizden çöp toplama işlemine başlayacağız.Bu tarihten itibaren bu olumsuzlukların tekrarlanmayacağını düşünüyoruz" diye konuştu.
(MAK-SLH-Y)

27.10.2014 17:29:14 TSI

Google+ WhatsApp