Sağlık Hizmetinde Melikgazi Katkısı

Sağlık Hizmetinde Melikgazi Katkısı

Sağlık Hizmetinde Melikgazi Katkısı

Halk ve çevre sağlığına büyük önem verdiklerini ve her fırsatta sağlık sektörüne yatırım ve hizmet sunduklarını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları olarak sağlık sektörüne destek olmak için “HASTA KABUL İŞLEMLERİ” kursu açtıklarını söyledi.
Tıbbi Laboratuarlar, Sağlık Ocakları, Tıp Merkezleri,
Poliklinikler ve Hastaneler için
Kayseri ilinin üniversite ve bölge devlet hastanesi ile özel hastaneler ile İç Anadolu’nun sağlık merkezi haline geldiğini belirten Başkan Büyükkılıç, “Sağlıkta, eğitimde, sporda, kültür ve sanatta kısacası her alanda Melikgazi referans hizmetleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Kayseri artık bir bölge şehri ise bunun gerekleri yerine getirilecektir. Kayseri ilinde yer alan 15’ten fazla özel hastane ve sağlık kuruluşları ile sağlık merkezi haline geldi. Bu nedenle büyük bir sektör için ara eleman ve sağlık elemanı yetiştirilmesi konusunda destek olmak istedik bu amaç ile tıbbi laboratuarlar, sağlık ocakları, tıp merkezleri, poliklinikler ve hastaneler için uygulamalı Hasta Kabul İşlemleri Kursu açtık.”dedi.
Sağlık sektöründe bilgili, bilinçli ve etkin bir personelin hayat kurtarabileceği bu amaç ile her geçen gün büyüyen sağlık sektörüne Melikgazi Belediyesi olarak uzman eğitimciler tarafından eleman yetiştirileceğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, kurslara katılmak isteyenlerin 0352 225 16 52 ve 53 olu telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp