SAADET KAYSERİ KADIN KOLLARI’NDAN SU TASARRUFU VURGUSU

SAADET KAYSERİ KADIN KOLLARI’NDAN SU TASARRUFU VURGUSU

Son günlerde ülkemizde yaşanan kuraklık dolayısıyla Saadet Partisi tarafından ‘Bir Damla Tasarruf’ sloganıyla başlatılan kampanya hakkında Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Başkanı Fatma Kara’dan bir açıklama geldi. Su kaynaklarının düzgün kullanılması, suyun tasarrufunun önemi hakkında konuşan Kara; “Su hayattır, hayatın ana kaynağı, tüm canlıların vazgeçilmezidir. Susuz bir gelecek düşünülemez. Su rezervlerinin giderek azalıyor olması, tüm insanlık için olağanüstü hal ilan edecek kadar mühim bir meseledir.” diye konuştu.

Hep Birlikte Tasarruf Sağlamalıyız

Suyun tasarrufu konusunda toplumun her kesiminin bilinçli davranması gerektiğini vurgulayan Fatma Kara “Bir Damla Tasarruf’ sloganı ile tüm yetkili kurumları, STK’ları, vatandaşlarımızı suyu daha bilinçli kullanarak, tasarruf etmeye çağırıyoruz. Evimizde, işimizde, kurumlarımızda, tarım arazilerimizde yapacağımız bilinçli kullanım, tonlarca suyun kazanımı anlamına gelecektir.” ifadelerini kullandı.

 

Tüm Canlılar İçin Hayati Anlam İfade Ediyor

Su israfından etkilenenin sadece insanların olmadığını, hayvanların, bitkilerin ve doğanın tamamen bu israftan etkilendiğinin altını çizen Kara; Bunun sebebinin de yanlış kullanım olduğunu hatırlattı. “Su kaynaklarımızın azalması doğa olayları ile ilgili olduğu kadar, su tüketiminin bilinçsizliği ve yanlış kullanımı ile de alakalıdır. Bilinçli şekilde yapılacak su tasarrufu, tüm canlılar için atılacak çok önemli bir adımdır.” diye konuştu.

Son İki Faturamızı Karşılaştıralım

“Bir Damla Tasarruf” çağrılarına destek olan her vatandaşın katkılarını yansıtmak adına aylık faturalarında kıyaslama yapmalarını ve Kadın Kolları ile paylaşmalarını talep eden Kara, böylece bir tasarruf adımı ile neler yapılabileceğini, neler kazanabileceğini görmeyi hedeflediklerini belirtti. Tüm vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet eden Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Kara, “Hep birlikte el ele verip, bilinçli hareket ederek geleceğimizi kurtarabiliriz. Sizler de, tasarruf için bir adım atın” dedi.

Google+ WhatsApp