Profesyonel Futbol Takımımız Topuk Yaylası’nda

Profesyonel Futbol Takımımız Topuk Yaylası’nda

Profesyonel Futbol Takımımız, Fenerbahçe Resort and Sports Topuk Yaylası Tesisleri'ne vardı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 27 Haziran Salı günü Can Bartu Tesislerimizde toplanan Takımımız, 4 gün süren çalışmanın ardından bugün karayoluyla Düzce’ye hareket etti.

Kaynaşlı’da Düzce Fenerbahçeliler Derneğimizin üyeleri ve taraftarlarımız tarafından karşılanan kafilemiz daha sonra Fenerbahçe Resort ve Sport Düzce Topuk Yaylası Tesislerimize ulaştı.

1 hafta boyunca Düzce’de kamp yapacak olan Takımımız, 8 Temmuz Cumartesi günü Düzce Stadı’nda Romanya’nın CS Juventus Bucuresti takımı ile yapacağı özel maç sonrası İstanbul’a dönecek.

Sezon öncesi çalışmaları kapsamında 11 Temmuz Salı günü İsviçre’nin Lozan şehrine hareket edecek olan Fenerbahçe, 19 Temmuz Çarşamba gününe kadar burada kamp yapacak ve bu süre zarfında toplamda 4 hazırlık maçı oynayacak. Takımımız, sırasıyla 12 Temmuz Çarşamba günü Portekiz’in Sporting Lizbon CP, 15 Temmuz Cumartesi günü Fransa’nın Olympique Marsilya, 17 Temmuz Pazartesi günü İspanya’nın Athletic Club Bilbao ve 19 Temmuz Çarşamba günü Fransa’nın AS Monaco takımlarıyla karşılaşacak. Hazırlık maçlarıyla ilgili stat ve saat bilgisi daha sonra paylaşılacaktır.

Google+ WhatsApp