Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Bu Gün Açılıyor

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Bu Gün Açılıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 40.000 m² alan üzerindeki çok amaçlı ve büyük ölçekli Prof.Dr.Necmettin ErbakanParkı’nın düzenlenen tören ile hizmete sunulacağını söyledi.
Çok amaçlı ve büyük ölçekli parkın bölgeye nefes aldıracağını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “40.000 m² alan üzerine kurulan park içerisinde 1 km uzunluğunda sentetik çimden yürüyüş yolu, 20 adet piknik amaçlı kamelya, çocuk oyun alanları, açık alan fitness aletleri ve Şirintepe Sosyal ve Spor Tesisleri bulunmaktadır. 7’den 77’ye her yaş grubuna hitap edecek Park bu gün 17:30’da Fatih Erbakan’ın katılımları ile hizmete açılacaktır. Açılış törenine tüm halkımız davetlidir” dedi.
40.000 m² alan üzerine inşa edilen…
Mimarsinan Bölgesine yapılan yatırım ve hizmetler ile günden güne gelişen ve cazibe merkezi haline gelen alanlardan birisi olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Şirintepe Mahallesi PROF.DR.NECMETTİN ERBAKAN PARKI açılış töreninin bu gün saat:17:30’da düzenleneceğini ve törende belediyenin geleneksel aşure ikramının yapılacağını sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp