Pet İstanbul Fuarı 2014, Açılış Şovlarıyla Büyüledi

Türkiye´nin en büyük evcil hayvan ürünleri fuarı açıldı. Açılışta köpeklerin yaptıkları gösteri izleyenleri hayrete düşürdü. Ulusal Fuarcılık tarafından organize edilen ve Nestle Purina´nın ana spo

Türkiye´nin en büyük evcil hayvan ürünleri fuarı açıldı. Açılışta köpeklerin yaptıkları gösteri izleyenleri hayrete düşürdü.
Ulusal Fuarcılık tarafından organize edilen ve Nestle Purina´nın ana sponsorluğu ve birçok markanın katılımı ile büyüyen fuarda bir çok yeni ürün görücüye çıktı. Açılış sonrası köpekler tarafından yapılan gösteriler fuara renk kattı. Köpeklerin frizbeeleri havada kapışları izleyicileri hayrete düşürdü.
Evcil hayvan ürünleri pazarı her yıl ortalama 20 büyüyen bir pazar tüketicinin bu konudaki farklı ürün anlayışları her geçen gün artıyor. Evcil hayvan sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıran ürünler Pet İstanbul Fuarı ile tek bir çatı altında buluştu.
Fuarın bu yılki ana sponsoru Nestle Purina fuar açılışında ziyaretçilerini PET BALOSU ile ağırladı. Papyonlu kediler ve köpekler büyük ilgi gördü.
Türkiye´nin ilk yerli mama firması Tropikal Pet Champion Agility Frisbee Team ile fuar açılışında Frizbi Şovu gerçekleştirdi. Köpeklerin yaptığı hareketler izleyicilerden büyük alkış aldı.
Sinema oyuncusu ve Yetenek Sizsiniz şampiyonu Max da fuarda hayranlarıyla buluşacak, Eğitmeni Ali Yeşilırmak 4 gün boyunca fuarda ziyaretçileri köpek sahiplerine eğitimin püf noktaları konusunda bilgi verecek.
Etkinlikler bunlarla da bitmiyor Dostum veBen ekibi dünya şampiyonu Alena Smolikova´yı Don Dancing şovu ile Pet İstanbul Fuarı´na getirecek, Ayrıca Ünlü Pet Stilist´i Mehmet Güneş Dostum ve ben standında özel bir gösteri yapacak, Evcil hayvan sahipleri de Irk geçidinde dostları ile podyuma çıkacak.
Pelagos Firması Fuar esnasında standını ziyaret eden müşterileri arasından yapacağı çekiliş ile 1 adet motosiklet ve sürpriz hediyeler verecek.
Pet İstanbul Fuarı ile birçok firmanın Türkiye´de ve Dünya´da ilk ürünlerini görücüye çıkaracak.
Dünyada ilk başka bir ürün ise kedi ve köpeklerde tedirginlik azaltan pet kıyafeti ilk kez bu fuarda sergilenecek,
Daha birçok markanın yeni ürün ve modelleri, çeşitli aksesuar alternatifleri, evcil hayvanların ihtiyacı olan her ürün bu fuarda, sizlerin ve sevimli dostalarınız beğenisine sunulacak.
Pet İstanbul Fuarı sektörün profesyonelleşmesine katkıda bulunmak amacında. Türkiye´nin en büyük pet fuarı olan PET İSTANBUL FUARI sektör firmaları ile veteriner klinikleri, pet shop mağazaları, zincir marketler ve eticaret firmalarının bir araya gelmesi için önemli bir platform olacak. Yurt dışında gelecek ziyaretçiler ile üretici firmaların ihracat yapmasına da katkıda bulunması hedefleniyor.
Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin, fuarla ilgili olarak "Dünya pet sektörü yıllık 70 milyar dolarlık bir büyüklüğe sahip, ülkemizde de hızla büyüyor. Biz Türk pet Sektörünün Dünya´da söz sahibi olmasını hedefliyoruz, 850 Milyon Dolar Pazar büyüklüğü ve şu anda 10 12 Milyon Dolar olan tahmini ihracatımız var, 5 Yıl içinde bu rakamların Pazar büyüklüğümüzün yüzde 20´lerine eşitleneceğine inanıyoruz, Pet İstanbul Fuarı hem Sektör firmalarına hem de Evcil hayvan sahiplerine faydalı olmasını hedefliyoruz" dedi.
Pet İstanbul Fuarı 23 Ekim Perşembe ile 26 Ekim Pazar günleri arasında 11.00-19.00 saatlerinde ziyaretçilerine açık olacak.
(AC-AC-Y)

23.10.2014 16:24:05 TSI

Google+ WhatsApp