Özel Tekden Koleji Cumhuriyet Eğitim Treni Sivas'a Uğurlandı

Özel Tekden Koleji Cumhuriyet Eğitim Treni Sivas'a Uğurlandı

Özel Tekden Koleji Cumhuriyet Eğitim Treni Sivas'a Uğurlandı

Özel Tekden Koleji tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda her yıl geleneksel olarak Sivas’a giden Cumhuriyet Eğitim Treni, uğurlandı.
Kayseri Garı’nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Gökhan Azcan, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, “Evlatlarımızın gözlerinde olan pırıltı bizlere ümit veriyor. Bütün gayemiz onların en iyi şekilde geleceğe yetişmeleri, geleceği en iyi şekilde planlamalarıdır. Bunun için geleceğin inşasının sırrını tarihte buluyoruz. Bütün akıllı toplumlar ve akıllı milletler tarihe çok önem verir. Geleceği planlamak isteyen ve geleceği iyi şekilde inşa etmek isteyen milletlerde tarihine önem verirler. Çünkü tarih müthiş bir hafızadır. Müthiş bir tecrübe birikimidir. Tarihi ihmal edenler gelecekte başkaları tarafından yönetilirler. Sömürge olmaya mahkum olurlar. Bu bakımdan biz hepsi birbirinden kıymetli olan bu güzel evlatlarımızı en güzel şekilde yetiştirmek boynumuzun borcu olduğu için bizde tarihe büyük önem veriyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından Cumhuriyet Eğitim Treni, Sivas’a uğurlandı.

Google+ WhatsApp