(Özel Haber) 11. Cumhurbaşkanı Gül, Son Yurt Gezisinde Kıbrıs Gazisine Verdiği Sözü Tuttu

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, son yurt gezisini yaptığı Trakya ziyareti kapsamında Tekirdağ´da karşılaştığı Kıbrıs Gazisi Ahmet Akıncı´ya verdiği sözü tutarak istenen bilgisayarı gönderdi. 17 Hazir

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, son yurt gezisini yaptığı Trakya ziyareti kapsamında Tekirdağ´da karşılaştığı Kıbrıs Gazisi Ahmet Akıncı´ya verdiği sözü tutarak istenen bilgisayarı gönderdi.
17 Haziran´da Tekirdağ´ı ziyaret eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 7 yıl süresince 81 ile resmi ziyaret gerçekleştiren ilk cumhurbaşkanı olmuştu. Son yurt gezisinde Tekirdağ Valiliğince, bir otelde onuruna verilen yemeğe katılan 11. Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Başkanı Ahmet Akıncı ile selamlaştığı sırada Dernek Başkanı Akıncı Cumhurbaşkanı Gül´den yeni açılan derneğe bilgisayar istedi. İsteği geri çevirmeyen Gül, derneğe masaüstü bilgisayar göndererek sözünü yerine getirdi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün hediye ettiği bilgisayarın ellerine ulaştığını belirten Kıbrıs Gazisi Akıncı, hediyenin kendilerini memnun ettiğini belirtti.
Dernek Başkanı Akıncı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün sözünü yerine getirmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek, "Tekirdağ´a geldiğimde burada bir dernek yoktu. Ben bu derneği kurdum. Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül derneğimiz kurulduktan sonra Tekirdağ´a ziyarete gelmişti. Muharip Gazilerle bir otelde verilen resepsiyonda buluşmuştuk. Ben de dernek başkanı olarak orada bulundum. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül elimizi sıktığında tebessüm etti. Cumhurbaşkanımıza bir maruzatım var dedim. Yeni kurulan derneğimizin çok eksiğinin olduğunu söyledim. Derneğimizin bilgisayara ihtiyacı olduğunu söyledim. Gülerek isteğimizi yanındaki danışmana iletti. Daha sonra yaklaşık 25 gün sonra bilgisayarı gönderdi. Ben de ona bir teşekkür mektubu yazdım. Mektubumda bizim ufak bir dernek olduğumuzu, bize büyük bir nezaket göstererek bu yardımı yaptığı için teşekkür ederim diye belirttim. Umarım ulaşmıştır" dedi.
(SY-MK-AŞ-Y)

18.10.2014 10:05:04 TSI

Google+ WhatsApp