ÖZDOĞAN; “2022’DE DE HİZMETLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

ÖZDOĞAN; “2022’DE DE HİZMETLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesine istinaden Ocak ayı toplantısını gerçekleştirdi. 2022’nin ilk meclis toplantısında konuşan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, 2022 yılında hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek dedi.

Hacılar Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve 13 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıya başkanlık eden Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, alınan kararların Hacılar ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu. 2021 yılında alınan tüm kararların oy birliğiyle kabul edildiğini hatırlatan Özdoğan, şöyle konuştu;

“2021 yılında ilçemize verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Alınan tüm kararların oy birliğiyle geçmesi de birlik ve beraberliğimizin göstergesi oluyor. Güzel ilçemiz her türlü hizmeti hak ediyor. 2022 yılında da çalışmalarımız tüm hızıyla inşallah devam edecek.”

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gündemin birinci maddesinde denetim komisyonu üye seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Yusuf Özkaya, Yusuf Hakan Özdemir ve Mustafa Gürbüz oy birliğiyle denetim komisyonuna seçildi.

Gündemin ikinci maddesinde meclis üyeleri ve ihtisas komisyonu huzur hakları ücretlerinin belirlenmesi hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

 

Gündemin dördüncü maddesinde meclis toplantı günü yeri ve aylık tatil dönemi tespit hususu her ayın ilk haftası pazartesi günü belediye meclis salonunda saat 16:00’da toplanması hususu oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin beşinci maddesinde meclis toplantısının sesli ve görüntülü kayıt yapılıp yapılmaması hususu yapılan oylama sonucunda meclis toplantılarının sesli ve görüntülü cihazlarla kayıt altına alınmamasına oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin altıncı maddesinde zabıta maktu mesai ücretlerinin belirlenmesi hususu görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.

Gündemin yedinci maddesinde amatör spor kulüplerine yardım konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin sekizinci maddesinde imza yetkileri yönergesinin görüşülmesi hususu oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin dokuzuncu maddesinde park ve bahçeler müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliğinin görüşülmesi hususu oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin onuncu maddesinde 24-27 Şubat 2022 tarihinde Erciyes’te yapılacak olan Dağ Kayağı Dünya Şampiyonasına maddi destek verilmesi konusu hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemir on birinci maddesinde memur kadro ihdası ve memur boş kadro cetvellerinin görüşülmesi hususu oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin on ikinci maddesinde yer alan sözleşmeli personel istihdam edilmesi hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin on üçüncü maddesinde kentsel dönüşüm alanındaki belediyemize ait 1+1 dairelerin ihtiyaç sahiplerine tahsis edilmesi içine encümene yetki verilmesi hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, meclis toplantısının sonunda alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Google+ WhatsApp