Osmangazi Kent Konseyi Uyuşturucuyla Mücadele Edecek

Kent Konseyi üyeleri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar´ı ziyaret etti. Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Başkan Dündar, yeni yönetime çalışmalarında başa

Kent Konseyi üyeleri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar´ı ziyaret etti.
Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Başkan Dündar, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Temmuz sonunda yapılan seçimlerde Osmangazi Kent Konseyi başkanlığına seçilen Ömer Eşer, Başkan Dündar´a, verdiği destekler için teşekkür etti. Osmangazi Kent Konseyi olarak, belediye ile birlikte hareket ettiklerini, vatandaşların ihtiyacını belirlemek için Osmangazi´de bir dizi proje geliştirdiklerini ifade eden Eşer, "Osmangazi Kent Konseyi olarak öncelikle uyuşturucu kullanımının önlenmesi için gençlerimize ve ailelerine yönelik bir çalışma yapmayı planladık. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde, uyuşturucu kullanan çocukların yüzde 33´ünün ailelerinin boşanmış olduğunu öğrendik. Bizler de tiyatro grubumuzla birlikte ailelere ve çocuklarımıza yönelik eğitici programlar yapmayı planlıyoruz. Hatta bu konuda bir de kısa film hazırlamayı düşünüyoruz" dedi.
Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak yeni dönem hedeflerimizi, Şehir, Demokrasi ve İnsan olarak belirledik. Yaptığımız hizmetlerden yol, spor tesisi, okul, pazar yeri gibi hizmetlerimizi `Şehir´ başlığı altında topladık. Doğrudan insanımıza yönelik geliştirdiğimiz, birebir faydalanmaları için tasarladığımız bilgi evleri, aile danışma merkezi, adrenalin park gibi projelerimizi, `İnsan´ başlığı altında toplarken, `Demokrasi´ ayağını da, Kent Konseyi gibi kurum ve STK´larımız dolduruyor. Halkın farklı kesimlerinin görüşlerini alıp, bu talepler doğrultusunda hizmet üretmek, demokrasi ayağımızı oluşturuyor. Bu noktada Kent Konseyimizin bize sağlayacağı katkı, aynı zamanda başarıyı getirecektir. Hizmet üretme noktasındaki heyecanımız hep var olacak. Bu heyecanımızı kontrol ederek, acele edip yanlış yapmadan, Osmangazi için, Bursa için, bu ülke için hizmet üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
(MŞ)

23.10.2014 13:53:03 TSI

Google+ WhatsApp