OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan Terör Saldırısını Lanetledi

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan Terör Saldırısını Lanetledi

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi.
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına, İnönü Bulvarı üzerinde bulunan kavşaktaki trafik ışıklarında bekledikleri esnada bir terör saldırısı düzenlenmiştir. Düzenlenen bu ve benzeri saldırılarla ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğüne , vatandaşlarımızın canına kasteden terör eylemlerini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.
Nursaçan, "Ülkemizin huzuru , refahı , istikrarı ve kardeşliğine karşı yapıldığından hiç şüphe bulunmayan bu menfur eylemler milletçe hepimizi derinden üzmekte ve yaralamaktadır" ifadesinde bulunduğu açıklamasını şu şeklide sürdürdü:
"Milletimiz bu tür sinsice provokatif eylemlerle pek çok kez daha öncede karşılaşmıştır. Eylemlerin failleri daha önceki dönemlerde kirli emellerine nasıl ulaşamamışlarsa, bundan sonrada asla ulaşamayacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.
Açıkça ifade ediyoruz ki; adli mercilerimiz ve kolluk kuvvetlerimiz olayların faillerini ve arkasındaki hain ve alçak güç odaklarını tespit ederek gerekli cezaları verecektir.
Karanlık dehlizlerde hazırlanan, kirli ve kanlı eller tarafından uygulamaya konulduğu anlaşılan bu senaryolara karşı millet olarak her zamankinden daha çok müteyakkız olmak durumundayız.
Millet olarak sağduyuyu elden bırakmadan , bir taraftan bu hain ve çirkin saldırıları lanetlerken , diğer taraftan birlik , beraberlik , kardeşlik ve dayanışma duygularımızı daha da artırmanın yollarını aramalı ve kenetlenmeliyiz.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak; şiddetle kınadığımız ve lanetlediğimiz bu kirli ve çirkin oyunlara tüm milletimizin dikkatini çekerken, bu menfur saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralı durumda olan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

Google+ WhatsApp