OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu

OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu

KAYSERİ OSB DUBAİ PROJESİ İÇİN TAM 23 MİLYON KREDİ FAİZİ ÖDÜYOR

OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu kendi sosyal meday hesabından yapıtığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor. Duabi projesine gereksiz ve haddinden fazla para harcayan OSB yönetimi bu sefer o projeye ödeme yapmak için çektiği kredilerin faizleri ile gündemde…

 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin geçtiğimiz yıl faaliyete geçirdiği Dubai projesi gelen haberlerin ardından yeniden gündemde yer alıyor.. İddialara göre Kayseri OSB yönetimi 2020 yılında Duabi projesine tam 90 milyon yani eski para ile tam 90 Trilyon gönderdi. Dubai projesi için gereğinden çok daha fazla harcanan bu miktar bankalardan kredi alınarak gönderildi. Peki OSB yönetimi bu krediler için ne kadar faiz ödüyor?

90 milyon gönderilen Dubai projesi için ödenen faiz tutarı günümüz şartlarında 1 buçuk yılda tam 23 milyon yani yine eski paraya göre 23 Trilyon… Bu faizin bir kısmı ödendi bir kısmı ise ödenmeye devam ediyor…

Şimdi sormak gerekmiyor mu? Hiç mi vicdanınız sızlamıyor, hiç mi kul hakkından korkmuyorsunuz, sanayicinin alın terini bu şekilde çar çur ederken bu durumdan memnun musunuz?

Bu soruların cevabı alınabilir mi bilinmez ama Kayseri OSB gerçekten çalışanlarına yazık ediyorsunuz. Daha karanlıklara gitmemesi adına eğer yönetemiyorsanız artık gereğini yapmanın sizce de zamanı gelmedi mi?

 

Google+ WhatsApp