Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Bolu´da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ankara´nın 50 yıllık su ihtiyacını karşılaması planlanan ve 2012 yılında yapımına başlanan proje hızla ilerliyor" dedi. Düzce´deki programlarının ardından

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ankara´nın 50 yıllık su ihtiyacını karşılaması planlanan ve 2012 yılında yapımına başlanan proje hızla ilerliyor" dedi.
Düzce´deki programlarının ardından karayolu ile Ankara´ya giderken Bolu Dağı´nda bulunan Koru Otel´de Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve bakanlığına bağlı kurumların müdürleriyle bir araya gelen Bakan Eroğlu, toplantı öncesinde kısa bir konuşma yaptı. Eroğlu, Gerede´den Ankara´ya ulaştırılacak içme suyu projesiyle ilgili bilgiler verdi. Eroğlu, "Projenin 22 kilometresi bitti, 10 kilometrelik bir kısım kaldı. Bunu da önümüzdeki yıl tamamlayacağız. Şu an Ankara´nın içme suyu problemi yok. Yağışlarda geldiği için şu an bir sıkıntı yok. Bu proje 2050 yılına kadar ihtiyaçları karşılayacak şekilde planlandı. Bunu yapıyoruz, bu da bitecek inşallah" şeklinde konuştu.
(SO-Y)

26.10.2014 23:52:41 TSI

Google+ WhatsApp