Ordumuzun Muzafferiyeti ve Şehitlerimiz için Eller Semaya Yükseldi

Başkan Büyükkılıç; Hunat Camisinde, “Ordumuzun muzafferiyeti” için sabah namazında buluşalım. Afrin şehitleri ve tüm şehitlerimiz için program düzenlendi.

Şehitlerimizin ruhu için hatim duasına ve ordumuzun muzafferiyeti için sabah namazında dua'ya adlı program Başkan Memduh Büyükkılıç’ın  yanı sıra, Önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız ve Ak Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın İsmail Tamer Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çelik, ilçe Belediye Başkanları ve vatandaşların  katılımlarıyla gerçekleştirildi.


              Sabah namazının kılınmasının ardından Hunat Camiisinde düzenlenen programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti, Aşrı Şerif ve ilahiler okundu. İl Müftüsü Şahin Güven İslam dininde şehitliğin önemini içeren bir konuşma yaptı. Cami cemaati, konuşmanın ardından Türkiye'nin Afrin'deki PYD/PKK terör örgütünün hedeflerine yönelik muhtemel harekatına katılacak güvenlik güçleri için dua edildi.

Şehitlerimiz, ordumuzun muzafferiyeti ve vatanımızın bekası için düzenlenen törene iştirak eden Başkan  Büyükkılıç; Birliğimizin, kardeşliğimizin, dayanışmamızın en güzel örneği sergileyen Kayserimiz her zaman olduğu gibi bugün de beraberliğimizi göstermiştir. Yapılan dualarla hatimlerle askerlerimizin yanında bulunamasak da buradan dualar ile destek olma anlayışı içinde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” ilkesi ile bu millet ve hele hele söz konusu vatan olunca tek yumruk olduğunu dünya devletlerine gösterirken mazlumların da   bir bakıma umudu olmuştur.  Bugün de hemşehrilerimiz ellerini semaya açarak Türk askeri ve devlet yöneticileri için dua ederek Türkiye’nin bekası için hayırlı olması temennisinde bulundular.Bizlere bu ülkeyi emanet eden şehitlerimizin ve tarihimizin kıymetini bilelim ve sahip çıkalım” diyen

 

Başkan Büyükkılıç;  Bu duygu ve düşünceler içinde başta Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu'nda ki şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm milletimize sabırlar diliyorum. dedi

Google+ WhatsApp