Odakır: “Ramazan alışverişlerini küçük esnaftan yapalım”

Odakır: “Ramazan alışverişlerini küçük esnaftan yapalım”

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, Ramazan ayı dolayısıyla yapılan alışverişlerin küçük esnaftan yapılması gerektiğini belirterek, “Vatandaşlarımız Ramazan alışverişlerini küçük esnaftan yaparak işletmelerin ayakta kalmasına katkı sağlayıp destek olmalı” dedi.

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, Ramazan ayı dolayısıyla yapılan alışverişler hakkında bir açıklama yaptı.

“ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKIP YAŞATALIM”

Başkan Şeyhi Odakır, alışverişlerin küçük esnaftan yapılmasının önemine değinerek vatandaşlara çağrıda bulundu. Başkan Odakır, “Ramazan ayı dolayısıyla başta gıda ürünleri olmak üzere çeşitli ürünler alıyoruz. Bu alışverişlerimizi küçük esnaftan yaparsak onların ayakta kalmasına destek olmuş oluruz. Unutmamalıyız ki küçük esnaf olmadan büyük esnaf olmaz. Şehrin ekonomisine çok önemli katkılar sunan esnafımıza bu şekilde desteğimizi göstermeye gayret edelim. Elbette vatandaşlarımız istediği ürünü istediği yerden almakta serbesttir. Biz 32 bin esnaf ve sanatkârın temsilcisi olarak naçizane bir öneride bulunuyoruz. Esnafımıza sahip çıkıp yaşatalım. Alışverişlerimizi küçük esnaftan yapalım” diye konuştu.

“AFETZEDE KARDEŞLERİMİZİ DE UNUTMAYALIM”

KESOB Başkanı Odakır, Ramazan ayının aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini, dayanışmayı her zamankinden daha çok artırdığını vurgulayarak, “Birlikteliğimizi bozmayacağız. Birbirimize sahip çıkacağız. Bu yüzden depremzede kardeşlerimizi de unutmayacak, onlarla biz olma duygusunu pekiştirecek yalnız hissettirmeyeceğiz. Ramazan’da afetzede kardeşlerimizi de unutmayalım. Soframızda yer verelim, sofra kurmalarına aracı olalım” ifadelerini kullandı.

Odakır, başta esnaf ve sanatkârlar olmak üzere, Kayserililerin, tüm İslam aleminin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Google+ WhatsApp