O Ses Türkiye'de Hadise, yine kazanmadı!

O Ses Türkiye'de final heyecanı yaşandı. O Ses Türkiye'de dün gece yapılan oylama sonucunda Emre Sertkaya birinci oldu. Peki şimdiye kadar 'O Ses Türkiye' yarışma kimler kazandı ve neler oldu.

O Ses Türkiyede Hadise, yine kazanmadı!

TV8'in beğenilen yarışması O Ses Türkiye'de dün gece final heyecanı yaşandı. Aziz Kiraz, Tankurt, Türkan Kürşat ve Emre Sertkaya'nın final mücadelesine sahne olan gecenin galibi Emre Sertkaya oldu. Gökhan ve Hakan'ın takımında olan Emre Sertkaya yapılan oylama sonucunda rakiplerini geride bırakmayı başardı.

HADİSE YİNE KAZANMADI
O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi Hadise'nin yarışmacısı yine birinci olamadı.
2011'den beri yayınlanan Acun Ilıcalı'nın yapıcılığını yaptığı ses yarışmasında jüri üyesi olan hadise'nin yarışmacısı bu yıl da kazanamadı.  Aziz Kiraz ile finale çıkan Hadise sevinçten ağlamıştı. Final gecesinde ise Hadise yine hüsran yaşadı. 

Hadisenin yarışmacısı Aziz Kiraz’ın, Kenan Doğulu’nun jüri üyesi olduğu 'Ve Kazanan' adlı yarışmaya da katıldığı, ancak birinci olamamıştı. Dün akşam canlı yayınlanan final gecesinde yine birinci olamayan Aziz için, “Hadise’nin küçük starı, benim büyük favorim Aziz Kiraz birinci olamadı ama Aziz'e müzikal yolculuğunda başarılar diliyorum." sözlerini kullandı.

O SES ŞAMPİYONLARI
Yarışmanın 1.si olan Oğuz Berkay Fidan Murat Boz'un ekibinden olduğu için şampiyon jüri Murat Boz olmuştur.

O Ses Türkiye 2. sezonu şampiyonu Mustafa sandalın yarışmacısı Mustafa Bozkurt oldu.

O Ses Türkiye 3. sezonu şampiyonu Gökhan Özoğuz'un takımından Hasan Doğru oldu.

O Ses Türkiye 4. sezonu şampiyonu Ebru Gündeş'in takımından Elnur Hüseynov oldu.

Google+ WhatsApp