NNYÜ’DE 2.HOTBACK DEVİR-TESLİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

NNYÜ’DE 2.HOTBACK DEVİR-TESLİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından2. Geleneksel HotPackDevir -Teslim Töreni düzenlendi.

Öğrencilerinin bu yıl mezun olacak dördüncü sınıf öğrencileri için düzenledikleriHotPackDevir-Teslim Töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferhan Soyuer törende NNYÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü üçüncü sınıf yaptığı açılış konuşmasında,sıcak su torbası anlamına gelen HotPackuygulamasının, fizyoterapistlerin sıklıkla kullandığı bir uygulama olduğuna dikkat çekerekHotPackkutlamalarının, dünyada fizyoterapi bölümlerinde 1960’lardan itibaren kutlanmaya başladığını, ülkemizde de gelenekselleşmiş şekliyle kutlanmaya devam ettiğini belirtti.Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman İnanç ise konuşmasında; “HotBack’in bir özelliğide meslektaşlar arasında birlikteliği, kardeşliği sağlamakmış. Ama benim size önerim sadece meslektaşlarınızla değil, fakültemizdeki üç bölümün öğrencileri olarak birlik ve beraberlik, dürüstlük ve çalışma azmi ile sağlık profesyonelleri olarak öğrencilik yıllarından itibaren kardeşlik ve dostluk içerisinde çalışmanızdır” dedi.

 

Konuşmalardan sonra, bu yıl mezun olacak öğrencilerin üçüncü sınıf öğrencilerineHotPackdevir-teslim ettiği törende, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ve aynı öğrencilerin rol aldığı kısa film gösterimi büyük beğeni topladı. Öğrenciler ayrıca üniversite hayatında yaşadıkları pek çok anıyı sinevizyon gösterisi ile bir kez daha hatırlama fırsatı bulurken hem eğlendiler hem de hoşça vakit geçirdiler.

 

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri, 2. Geleneksel HotPack Devir-Teslim Töreni sonunda öğretim üyeleri ile birlikte pasta kesip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Google+ WhatsApp