Nilüferli Kadınlar Sennur Sezer´le Buluştu

Edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Sennur Sezer, Nilüfer Belediyesi´nin `Kadın Hayata Yakın´ etkinliğinde Nilüferli kadınlarla buluştu. Nilüferli kadınlar, edebiyat dünyasının önemli isimleriy

Edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Sennur Sezer, Nilüfer Belediyesi´nin `Kadın Hayata Yakın´ etkinliğinde Nilüferli kadınlarla buluştu.
Nilüferli kadınlar, edebiyat dünyasının önemli isimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Yaklaşık beş yıl önce elli kadınla başlayan `Nilüfer´de Kadın Hayata Yakın´ projesine katılım her geçen gün artıyor. Şimdiye kadar 13 yazar ve eserleriyle tanışan kadınlar bu defa şair Sennur Sezer ile bir araya geldi.
Holiday İnn Otel´de düzenlenen etkinliğe Büyükbalıklı, İrfaniye, Görükle, Balkan Mahallesi, Kayapa, Hasanağa, Akçalar, Gölyazı, Dağyenice, Özlüce, Gümüştepe ve Çalı Mahalleleri´nden yaklaşık sekiz yüz kadın katıldı. İlk kez bir kadın şairin ağırlandığı buluşmada kadınlar Sennur Sezer´i ve şiirlerini tanıma fırsatı buldu.
Sezer, Türkiye´de kadın olmanın zorluklarına değindi. Anadolu kadınının çilekeşliğini şiirlerine taşıdığını belirten Sezer, bazı şiirlerini de dinleyicilerle paylaştı.
Sezer, etkinliğe katılan kadınlara "Akşam Haberleri" isimli şiir kitabını imzaladı.
(MŞ)

22.10.2014 16:16:54 TSI

Google+ WhatsApp