Niğde´de Kaybolan Dağcıyı Arama Çalışmaları Sürüyor

Ankara´dan, Niğde´de bulunan Aladağlar´a tırmanışa gelen 10 kişilik dağcı grubunda bulunan ve yorulduğu için gruptan ayrılan Tarkan Kuvulmaz´ı arama çalışmaları geceden beri sürüyor. Edinilen bilgi

Ankara´dan, Niğde´de bulunan Aladağlar´a tırmanışa gelen 10 kişilik dağcı grubunda bulunan ve yorulduğu için gruptan ayrılan Tarkan Kuvulmaz´ı arama çalışmaları geceden beri sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, Ankara´dan Aladağlar´a tırmanışa gelen 10 kişilik grupta bulunan Tarkan Kuvulmaz´ın 3 bin 588 metre yükseklikteki Alaca zirvesine dün sabah saatlerinde tırmanışa geçtiği öğrenildi. Yorulduğu için dinlenmek üzere gruptan ayrılan Tarkan Kuvulmaz´ı, tipi nedeniyle zirveden inen arkadaşlarının bulamadığı ve jandarma ekiplerine bilgi verdikleri kaydedildi. Verilen bilgi çerçevesinde Jandarma Arama Kurtarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından Tarkan Kuvulmaz´ın bulunması için dün gece çalışma başlatıldı. Tarkan Kuvulmaz´ın bulunması için başlatılan çalışmaların hâla sürdüğü kaydedildi.
(AÖ-HO-Y)

20.10.2014 10:57:10 TSI

Google+ WhatsApp