Muhtarlarla Şubat Ayı Toplantısı Yapıldı

Develi muhtarları, İbrahim-Keziban Kocatürk Sosyal Hizmet Merkezi Binası konferans salonunda Develi Kaymakamı Murat Duru’nun riyasetinde Develi’deki kurum amirleriyle bir araya gelerek mahalleleri hakkındaki taleplerini ileterek istişarelerde bulunuldu.

Toplantı öncesinde Başkan Cabbar’ın muhtarlar için hazırlattığı ajandaları Başkan Cabbar ile birlikte hediye eden Kaymakam Duru, bu güzel jesti için Başkan Cabbar’a muhtarlar adına teşekkürünü iletti. Toplantıda Develi’ye ve Mahallelere yapılacak hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Cabbar, 2018 yılında hayata geçecek olan projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında özet bilgiler sunduktan sonra muhtarların taleplerini dinledi ve sorularını tek tek cevaplandırdı. Muhtarlarla birlikte oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı toplantı sonrasında Develi Kaymakamı Murat Duru “Develimizi kalkındırmak, problemlerini çözmek adına bir araya geldiğimiz toplantıya katılarak fikir ve düşüncelerini belirten bütün mesai arkadaşlarıma ediyorum. Her ay bu toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “2018 yılı Develimiz için yatırım yılı olacaktır. Her mahallemizin eksikliklerinin giderilmesi için plan ve programlarımız hazır. İnşallah 2018 yılında eksiklikler giderilerek daha yaşanabilir bir Develi hedefliyoruz” dedi.

Google+ WhatsApp