Muharrem Usta: 'Trabzonspor'u doğruyorsan düdüğünü asacaksın'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, gece yarısı sosyal medyadan paylaştığı mesajlarla futbol kamuoyuna ve camiasına önemli mesajlar verdi. Usta, Galatasaray mücadelesinin hakemi Deniz Ateş Bitnel ile ilgili, "Trabzonspor'u doğruyorsan düdüğünü asacaksın" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, dün gece geç saatlerde sosyal medya hesabından bazı mesajlar paylaştı. Galatasaray - Trabzonspor mücadelesini yöneten ve kararları tepki toplayan hakem Deniz Ateş Bitnel'e seslenen Usta, "Trabzonspor'u doğruyorsan düdüğünü asacaksın" ifadelerini kullandı.
İşte Muharrem Usta'nın paylaşımları:

- Biz sözümüzün arkasındayız ve içimizden de olsa kimseye fırsat tanımayız. Milyonlarca taraftarımız için, bu büyük marka için yollardayız.

- Trabzonspor'u doğuyorsan düdüğü asacaksın. Astı, göreceksiniz. Başkanların değişmesiyle sistem değişseydi bugüne kadar her şey düzelirdi.

- Biz lobi diyoruz, ilişki yönetimi diyoruz, kurumlarda güçlenelim diyoruz. İçimizde bulunan fırsat kollayıcılarına inat o da oluyor, olacak.

- Trabzonspor'un saygıdeğer sağduyulu taraftarlarına sesleniyorum. Fırsat bu fırsat deyip etrafı velveleye verenleri lütfen iyi tanıyın.

- Trabzonspor'u hiç kimse ve hiçbir güç bu büyük yürüyüşünde yolundan çeviremeyecek. Trabzonspor için yollardayız ve geleceğimiz için kazanacağız.

- Bu düzen değişecek ve Trabzonsporumuz saygın ve büyük konumuna tekrar oturacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. 

Google+ WhatsApp