Muğlaspor Afyonspor´u Konuk Edecek

Sezona zirve hedefi ile başlayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. grup lideri Muğlaspor, hafta sonu kendi sahasında Afyonspor´u konuk edecek. Yeşil-Beyazlılar maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Afyon maç

Sezona zirve hedefi ile başlayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. grup lideri Muğlaspor, hafta sonu kendi sahasında Afyonspor´u konuk edecek. Yeşil-Beyazlılar maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Afyon maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Muğlaspor bu maçtan da galip ayrılıp galibiyet serisini sürdürmeyi planlıyor. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, "Ligde oynadığımız her maça final gözü ile bakıyoruz. Geçtiğimiz hafta Pamukkalespor´u mağlup ettik. Şimdi tek düşüncemiz yine bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Afyon maçı. Futbolcularım Pamukkale maçında istenilen her şeyi sahaya yansıttı. Pamukkale galibiyetini bizleri o maçta 90 dakika destekleyen muhteşem taraftarımıza armağan ediyoruz" dedi.
Bu hafta konuk edecekleri Afyonspor´un ligin en güçlü ekiplerinden biri olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Urhan, "Afyon ekibi son haftalarda istediği sonuçları alamasa da bu ligde iddialı bir kadro oluşturan ekip. Ligimizdeki bütün takımlar iyi ekipler. Afyon maçında da taraftarımızdan yine muhteşem bir destek bekliyoruz. Bu önemli maçtan da galip ayrılıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
(BT-İK)

22.10.2014 13:22:27 TSI

Google+ WhatsApp