Mirasımız Derneği’nin İlk İftarı Yetimlerle

Mirasımız Derneği’nin İlk İftarı Yetimlerle

Mirasımız Derneği Kayseri Temsilciliği Ramazan ayının ilk iftarını yetimlerle gerçekleştirdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı ve İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’nin de katılımıyla bir özel restoranda gerçekleşen iftar programını değerlendiren Mirasımız Derneği Kayseri Temsilcisi Murat Çakır, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın ilk iftarında yetimlerle birlikte olmaktan dolayı ayrı bir haz duyduklarını belirtti ve bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekili Atçı’ya ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekinci’ye teşekkür etti.

Programda ayrıca protokol tarafından çocuklara, iftar sonrası pamuk şekeri dağıtıldı.

MİLLETVEKİLİ KARAYEL’DEN ZİYARET

Öte yandan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Mirasımız Derneği Kayseri Temsilciliğini ziyaret etti.

Dernek temsilcisi Murat Çakır ile bir süre görüşen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Karayel, Kudüs’ün İslam dünyası için çok farklı bir anlam ifade ettiğini belirterek, bu doğrultuda faaliyetler yürüten Mirasımız Derneği’ne destek olmanın gerekliliğine vurgu yaptı.

Milletvekili Karayel, bu hususta başarılı çalışmalar ortaya koyan derneğin Kayseri Temsilcisi Murat Çakır ve arkadaşlarına da teşekkür etti.

Mirasımız Derneği Kayseri Temsilcisi Murat Çakır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Milletvekili Karayel’e ziyareti için teşekkür eden Çakır, hep birlikte çok daha güzel işlere imza atacaklarını da sözlerine ekledi. 

Google+ WhatsApp