Minik Öğrenciler İlçe Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Antalya´nın Korkuteli ilçesinde Yaşar Yalçın İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz´ı ziyaret etti. Yaşar Yalçın İlkokulu Okul Müdürü İsmet Yıldız, 3/B Sınıfı öğretmeni

Antalya´nın Korkuteli ilçesinde Yaşar Yalçın İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz´ı ziyaret etti.
Yaşar Yalçın İlkokulu Okul Müdürü İsmet Yıldız, 3/B Sınıfı öğretmeni Aytekin Yurtkulu ve öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz´ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Sınıfı Öğretmeni Aytekin Yutkulu, ´Bizim İçin Hizmet Edenleri Tanıyalım´ projesi kapsamında ilk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiklerine belirterek, "Öğrencilerimiz hem polislerimize şehit olan polis arkadaşları için başsağlığı dilediler, hem de yaptıkları çalışmaları daha yakından tanıma imkanı buldular" dedi.
İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz ise minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ziyaretiniz beni duygulandırdı. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin en iyi şekilde yetişmesi lazım" diye konuştu.
(AD-SK-Y)

17.10.2014 10:49:17 TSI

Google+ WhatsApp