Mhp´de Kongre Süreci Belli Oldu (Fotoğraflı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke, ilçe kongre tarihlerinin belirlendiğini söyledi. 17 Kasım 2014 tarihinde, Kayseri´de ilçe kongrelerinin başlayacağını belirten Mete E

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke, ilçe kongre tarihlerinin belirlendiğini söyledi.
17 Kasım 2014 tarihinde, Kayseri´de ilçe kongrelerinin başlayacağını belirten Mete Eke, 31 Aralık 2014 tarihinde kongrelerin sona ereceğini söyledi. Yaptıkları çalışmalarda İlçe Kongre takvimini dikkate aldıklarını söyleyen Mete Eke, İlçe Kongrelerinden sonra İl Kongrelerinin başlayacağını ve tarihlerinin henüz belirlenmediğini ifade etti. 2015 Genel Seçimlerine ilişkinde açıklama yapan Eke, "2015 seçimlerinin ardından Türkiye´de yeni bir dönem başlayacak. Bu dönemin adı da Milliyetçi Hareket Partisi İktidarı dönemi olacak. Bunun ayak seslerini şu anda duyuyoruz. Bu ayak sesleri de yapılacak olan kongrelere müracaatlarla alakalı, coşmuş durumda" dedi.
"BİRDEN FAZLA ADAYLARI BİRLEŞTİRECEĞİZ"
Mete Eke, ilçe kongrelerinde birden fazla adayları, tek aday adı altında birleştireceklerini söyleyerek,"Arkadaşlarımızın arasında herhangi bir kırılmaya sebebiyet vermeme adına böyle bir düşüncemiz var. Maksat hizmetse bir aday altında toplanıp, kolektif yönetimler oluşturarak ilçelerde tek sesliliğe önem veriyoruz. Haricen ´ben adayım´ diyen olursa demokratik bir haktır" şeklinde konuştu.
"ŞU OLACAĞIZ, BU OLACAĞIZ HESABIM YOKTUR"
MHP İl Kongreleri esnasında, il başkanlığına aday olup olmayacağı konusunda ise Eke, "Ben şu anda MHP Kayseri İl Başkanıyım. Benim şu anda ki vazifem ilçe kongrelerini kazasız belasız ehil insanlarla kongreleri birleştirmek. Bunun sonunda da il kongrelerine hazırlanmak Sayın Genel Başkanımızın talimatları ne olursa biz ona hazırız. Şu olacağız veya bu olacağız gibi bir hesabımız yoktur" ifadelerini kullandı.
(YÇ-AÖ-Y)

29.10.2014 09:40:23 TSI

Google+ WhatsApp