MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy genişletilmiş bölgesel istişare toplantılarına Bünyan İlçesinde devam ettiler.

MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy genişletilmiş bölgesel istişare toplantılarına Bünyan İlçesinde devam ettiler.

Bünyan İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve ile MHP Kayseri İl Yönetimi, Bünyan'daki ilçe teşkilatıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Bünyan İlçesinde MHP Bünyan İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına ilçe sakinlerinin yoğun ilgisi yanı sıra mahalle ve belde muhtarları ile birçok Sivil Toplum Kuruluşunun da katılımı ile gerçekleşti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Düzen: “Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Teşkilatı olarak düzenlediğimiz programda MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve ile MHP Kayseriİl Yönetimini ağırladığımız istişare toplantımıza mahalle muhtarlarımız, oda başkanlarımız, sivil toplum kuruluşları ve Bünyanlı vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bünyan için ne yapabiliriz konusunda istişare ettik. Amacımız Bünyan’ımızın sorunlarını nasıl çözeriz Bünyan için ne yapabiliriz tüm kadrolarımızla Bünyan için nasıl el ele verebiliriz, bunun mücadelesini vermek. Bu uğurda mücadele vermek bizlerin en asli görevidir. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah. Katılımlarıyla bizleri şereflendiren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ülke gündeminin yanı sıra meclis çalışmaları ve Cumhur İttifakının çalışmaları konuları işlenirken ilçe genelinde  gündeme giren tüm konuları  mahalle muhtarları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları ve Bünyanlı vatandaşların dile getirdiği önerileri ve sorunları Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve İl Başkanı Adnan İncetoprak hassasiyetle not alarak gerekenlerin en kısa sürede yapılacağı konuşuldu. Bünyan’daki sorunların çözümünü konu alan toplantıda Bünyan’ı daha yaşanır bir yer yapmak ve kalitesini arttırmak için kararlar alındı.

Google+ WhatsApp