MELİKGAZİ’DEN KIRANARDI MAHALLESİ’NE YENİ BİR SOSYAL TESİS

MELİKGAZİ’DEN KIRANARDI MAHALLESİ’NE YENİ BİR SOSYAL TESİS

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, teknik ve yatırımcı birim müdürleri ile birlikte Kıranardı Mahallesinde yapılacak olan sosyal tesisin yerinde inceleme yaptılar. Vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendiren Başkan Dr. Palancıoğlu, 2021 yılında Kıranardı bölgesine yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler de verdi.

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Her hafta bir mahalle etkinliği ile çalışmaları yerinde tespit ediyor veya değerlendiriyoruz. Kıranardı gönlü güzel, sıcakkanlı ve güler yüzlü kadirşinas hemşerilerimin yoğun olarak yaşadığı şirin bir semtimiz. Melikgazi ilçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Melikgazi Belediyesi, Melikgazililer için ilçenin her yerinde var. Kısacası 'Melikgazi Her Yerde’. Bu bölgenin gençlerine kayak sporu için yatırım ve öncülük edeceğiz. Kıranardı semtimizde sosyal etkinlikler için çok amaçlı bir sosyal tesis kazandıracağız. Gençlerimize Akıl Küpü Çalışma İstasyonu ve kadınlarımıza MELMEK kursları için güzel bir çalışmaya başlayacağız. Hayırlı olmasını dilerim." dedi.

 Başkan Dr. Palancıoğlu, mahalle ziyaretleri ile hem yatırım ve hizmet alanlarını gezdiklerini hem de bölge haklı ile sohbet edip talepleri dinleme imkânı bulduklarını söyledi.

Google+ WhatsApp