Melikgazi Yeni Hizmet Binası Halkın Hizmetinde

Melikgazi Yeni Hizmet Binası Halkın Hizmetinde

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 1989 yılında kurulan Melikgazi Belediyesinin bugün barındırdığı nüfus ile 51 il merkezinden daha büyük olduğunu yaptığı yatırım ve hizmetler ile örnek ve referans belediye olarak bilindiğini söyledi.
Melikgazililere daha seri, etkin ve verimli hizmet sunabilmek için...
Belediye çalışmaları ile 2023 hedeflediklerini ve el arabası, at arabası ile dükkan önlerinde satış tezgahı olmayan bir şehir olduklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, etkin, verimli ve profesyonel bir kadro ile 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini kaydetti.
Açık sistem ofisleri ile
Kamu hizmetlerinin süreklilik ve zamanında yapılmasının büyük önemi bulunduğunu ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç “Melikgazi İlçesi her geçen gün sürekli olarak planlı bir şekilde büyümekte ve gelişmektedir. 1989 yılında kurulmuş olmasına rağmen bugün 51 ilden daha büyük olup Kayseri ilinin yarısına hizmet vermektedir. Birçok çalışması örnek ve referans gösterilmekte ve ödüllendirilmektedir. Hatta ilgili bakanlıklarca projeleri referans gösterilmektedir. Bu başarı etkin, verimli ve konusunda uzman kadrosu ile gerçekleştirilmektedir. Ayrıca çalışmalarda kadro da ihtisaslaşmaya önem verilmektedir. Örnek olarak son iki yıl içerisinde tarihi mekânların onarımı için Kentsel Tasarım Müdürlüğü, Mahallelerin yeniden yapılanması için Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Ulaşım Müdürlüğü, Muhtarlıklar Müdürlüğü gibi müdürlükler tahsis edilmiştir. Çünkü her geçen gün hizmet alanı ve nüfus kitlesi büyüdüğü gibi iş ve işlemlerde büyümekte ve değişmektedir. Bu neden ile Belediye hizmet binasına 2 kat ilave yaparak Melikgazililere daha seri, etkin ve verimli hizmet sunmak istedik” dedi
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni iki kat ilavesi ile belediye hizmet binasının 5 katlı ve üç asansörü ile hizmet kesintisiz ve profesyonel çalışanları ile hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp