Melikgazi Yeni Araçlarla Daha Etkin Hizmet Sunacak

Melikgazi Yeni Araçlarla Daha Etkin Hizmet Sunacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç “Her geçen büyüyen mesken alanları ve gelişen mahallelere daha etkin ve verimli hizmet sunulabilmesi için zaman çok önemli. Bu amaç ile hizmet birimlerimize araç takviyesi yapıyoruz. Yeni alınan araçlarımız ile daha kısa sürede ve daha etkin olarak hizmet sunulabilecektir” dedi.
Hizmet kalitesini artırmak için…
Melikgazi Belediyesinin her geçen gün imarlı bir gelişme gösterdiğini ilçede hem bina sayısının hem de işyeri sayısının artığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin Kayseri merkez nüfusunun % 50 sine hizmet ettiğini, Melikgazililer her sabah temiz ve sağlıklı bir çevrede güne merhaba diyebiliyorsa hizmetlerin etkin ve seri sunulmasından kaynaklandığını bildirdi.
2016 yılın ilk üç ayında toplam 8. araç
2016 yılının ilk üç ayında Melikgazi Belediyesi araç parkına 5 hizmet aracını Melikgazililerin hizmetine sunduklarını hatırlatan eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak kiralık hizmet aracı uygulamasından vazgeçtiklerini bu nedeni ile 1 adet Panel (kombi), 1 adet Kamyonet, 1 adet Minibüs taşıtı alacaklarını belirtti.
Hizmete ve yatırıma yönelik çalışmalarda
2016 yılı içerisinde toplam 23 hizmet aracının satın alınmasını hedeflediklerini ilk etapta bu araçların 5’ni teslim aldıklarını kaydeden Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Melikgazi Belediyesi olarak ilçemizin doğu ile batı arası kuş bakışı 65 km hizmet alanında ise yol uzunluğu oldukça fazladır. Bu kadar geniş alana yayılmış olan bir yerleşim alanında etkin ve verimli hizmet sunulabilmesi gerekmektedir. Bunun için öncelikle yerinde hizmet alanları ile seri ve hızlı bir şekilde sunulması içinde araç gereç parkının yeterli olması gerekmektedir. Belediye olarak bu anlayış ile zabıta, fen, temizlik, park bahçe gibi birimlerde hizmet araçlarının tamamının resmi olmasını istedik ve araç parkını genişletmeye ihtiyaçtan dolayı karar verdik. Bu amaç ile resmi plakalı araçlar ile bundan böyle hizmet sunulacaktır. Resmi araçlar ile oto kontrol sistemi daha kolay uygulanabilmekte olup tüm araçlarda araç takip sistemi mevcuttur”

Google+ WhatsApp