Melikgazi'nin Hizmet Standartları Yükseliyor

Melikgazi'nin Hizmet Standartları Yükseliyor

Melikgazi'nin Hizmet Standartları Yükseliyor

Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı ve İç Denetim Sorumlusu Serdar Öztürk, Melikgazi Belediyesi İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planının yenilenmesi çalışmasının büyük bir hızla devam ettiğini söyledi.
Hizmete başarının bireylerin bilgi, beceri, bilinçlenme ve tecrübelerinin büyük önemi olduğunu bir çalışmada insan unsuru var ise mutlaka eğitimin gerekli olduğunu hatırlatan Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı ve İç Denetim Sorumlusu Serdar Öztürk, hizmetlerin sunumunda Kurum içinde iç kontrol sisteminin çok önemli olduğunu kaydetti.
Yatırım ve hizmetin yerinde ve zamanında yapılmasının önemini vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı ve İç Denetim Sorumlusu Serdar Öztürk “Referans belediye olmamız da en büyük etken çalışanların bilgili, bilinçli, tecrübeli ve özverili çalışmalarıdır. Melikgazi Belediyesi olarak çalışanların iş ve eylemlerinde oto-kontrol sistemi mevcuttur. İç Kontrol Mekanizması çalışmaktadır. Yani kim ne işi kaç zamanda ve kaç kişi ile yaptığı bilinmektedir. Zamanı doğru kullanmak kamu hizmetinde önemlidir. Kamu hizmeti süreklilik ister. Aynı durum özel sektör içinde geçerlidir. Özel sektör de ekonomik kazanç önemlidir” dedi.
Melikgazi Belediyesi üst düzey yöneticilerine Mali Hizmet Müdürlüğü koordinatörlüğünde toplantı düzenlendiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, İç kontrol sistemi ile kaynakların etkin kullanımının sağlandığını, belirlenen hedefe odaklanıldığını ve doğru bilgi ile doğu çalışmanın yapılmasına imkan tanındığını kaydetti.

Google+ WhatsApp