MELİKGAZİ'NİN ARABADA MAÇ KEYFİNE BÜYÜK İLGİ

MELİKGAZİ'NİN ARABADA MAÇ KEYFİNE BÜYÜK İLGİ

Melikgazi Belediyesi tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında futbol severlere özel 'Arabada Maç İzleme Günleri' yoğun ilgi ile  gerçekleştirildi. Etkinliğe MHP Milletvekili Baki Ersoy da katıldı.

Kadir Has Stadyumu otoparkına kurulan dev ekranda izlenen 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 27. Hafta maçlarından Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşması ilgiyle izlendi. 
 Dev ekranın önüne araçlarını park ederek seyircilerin maç izleme keyfi yaşadığını söyleyen, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,  “Salgından dolayı futbol müsabakaları iptal edilmişti. Bugün müsabakalar başladı. Kayserispor İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılaştı.  Biz de Kayserisporumuzu en iyi ve en güçlü şekilde şehrimizde destekledik. Kayserisporumuza büyük bir destek verdik. Kayserispor'umuzun maçını arabadan izlemek için yayını radyo frekansı üzerinden dev ekranda canlı olarak verdik. 500’den fazla araç etkinliğe katılım sağladı. Kayserispor ve futbol sevdalıları uzun süredir ara verilen futbol karşılaşmalarını artık seyredebilecekler. Gördük ki futbol müsabakaları çok özlenmiş. Bizde belediye olarak seyircilere çeşitli ikramlarda bulunduk. Güzel bir akşam yaşadık. İnşallah canlı yayında dev ekranda futbol izleme etkinliklerimiz devam edecek." dedi.
 
Maç sonunda katılımcılara çekiliş yapılarak Kayserispor’un lisanslı ürünleri hediye edildi.

Google+ WhatsApp