MELİKGAZİ BELEDİYESİ 3 MAHALLEYE DAHA ASFALT SERDİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ 3 MAHALLEYE DAHA ASFALT SERDİ

İlçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Melikgazi Belediyesi Selimiye Mahallesi’nde 2 kilometrenin üzerinde yola sıcak asfalt serdi.

Mahallede yapılan çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Selimiye Mahallemizde asfalt çalışmalarını yakından takip ettik. Selimiye ve aynı zamanda Anafartalar ve 19 Mayıs Mahallemizde de asfalt çalışması yapıldı.  Toplam 2 kilometrenin üzerinde yapılması gereken hatları yaptılar. Her hafta farklı mahallemizde çalışmalar yapıyor, mahallelerimizin ihtiyaçlarını gideriyoruz. Mesai arkadaşlarıma gayretli çalışmaları için teşekkür ederim. Yeni yapılan yolların hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Bir taraftan korona virüsle yoğun şekilde mücadele ederken, başta ulaşım olmak üzere rutin belediyecilik hizmetlerini de kesintisiz sürdürdüklerini söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, korona virüsle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasaklarını Melikgazi Belediyesi olarak fırsata dönüştürdüklerini vurgulayarak ilçenin tüm mahallelerinde çalışma yapıldığını hatırlattı.

Google+ WhatsApp