Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile 1. Kayseri kitap fuarını gezerek yayın evleri sahiplerinden bilgiler aldı ve kitap fuarını gezen okur bulunarak çalışmalar

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile 1. Kayseri kitap fuarını gezerek yayın evleri sahiplerinden bilgiler aldı ve kitap fuarını gezen okur bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Ülke çapında yayın kuruluşu olan 85 yayınevinin iştirak eteği ve aynı zamanda 10 sahafında yer aldığı 1.Kayseri Kitap Fuarına yoğun ilgi gösterilmenin memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, imza günlerinin olması ve yazarların okuyucuları ile buluşmasının çok anlamlı olduğunu kaydetti. Melikgazi Belediyesinin eğitim ve eğitimcinin dostu gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetler ile kültür ve sanatın adeta merkezi olduğunu hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç"Kayseri Kitap Fuarını gezerek hem yayın evleri sahipleri ile hem de ziyaretçiler ile sohbet etme imkanı buldum. Bu kadar yoğun ilgi gösterilmesinin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Son yıllarda artık okumaya meraklı ve öğrenme hevesi dolu bir nesil yetişiyor. Sorgulayan ve soran sonuç ta düşünen ve yorum yapan bir nesil toplum dinamiklerini ayakta tutar. Bu açıdan Kayseri Bölge Şehir olarak önemli bir görevi üslenmiştir. Çünkü bu kadar yayın evinin iştirak etmesi Kayseri için bir kazançtır. Kayseri halkı yanında komşu illerden gelen yoğun bir okuyucu kitlesi ile karşılaştım" dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu tür etkinliklerin sürekli olması için Kayseri belediyeleri olarak üzerlerimize düşen görev var ise memnuniyetle yerine getirebileceklerini sözlerine ekledi.
(AG-Y)

27.10.2014 15:46:13 TSI

Google+ WhatsApp