Mazıdağı Kaymakamı Çelik, Halı Saha Ve Spor Kompleksinin Açılışını Yaptı

Mardin´in Mazıdağı ilçesinde Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi (KDRP) kapsamında tamamlanan kapalı halı saha kompleksinin açılışını Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik yaptı. Mazıdağı Kaymakamlığı ve

Mardin´in Mazıdağı ilçesinde Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi (KDRP) kapsamında tamamlanan kapalı halı saha kompleksinin açılışını Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik yaptı.
Mazıdağı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nce KDRP kapsamında öğrencilere ve gençlere yönelik olarak yapımı tamamlanan kapalı halı saha kompleksi tamamlanarak faaliyete geçirildi. Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik´in katılımıyla gerçekleştirilen kapalı halı saha spor kompleksi açılışına, kurum amirleriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Çelik, spor kompleksinin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunarak kompleksi gençleri sportif faaliyetlere yöneltmek spor alışkanlığı kazandırmak amacıyla yaptıklarını söyledi. Kaymakam Çekik, "Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Spor kompleksinin ilçemiz gençlerine ve öğrencilerine büyük yararlar sağlayacağını umuyorum. Amacımız Mazıdağı ilçemizde çocuklarımızın, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutarak başarılarına katkı sağlamaktır" dedi.
(SE-YRT-MO-Y)

24.10.2014 15:07:41 TSI

Google+ WhatsApp