Mazbata Töreni Gerçekleşti

Mazbata Töreni Gerçekleşti

Galatasaray Spor Kulübü'nün 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü yapılan Olağan Seçim Genel Kurulu'nda başkan seçilen Mustafa Cengiz ve seçilen kurullar, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Olağan Seçim Genel Kurulu Divan Başkanı Metin Sinan Aslan, Başkan Mustafa Cengiz ve yeni seçilen kurulları tebrik ederek sözlerine başlarken “Her Galatasaraylı çocuğun rüyası bir gün bu koltuklara oturup takımına bir destek daha vermek. Sizler bu göreve gelerek bu onuru ve sorumluluğu taşıyacaksınız. Yolunuz açık olsun” dedi. Aralık ayından bu yana 4 genel kurulun yaşandığına dikkati çeken Metin Sinan Aslan, Galatasaray'ın demokratik yapısıyla camianın iftihar ettiğini dile getirdi ve “Artık istikrar ve iş yapmaya odaklanma zamanı. Yeni yönetimimize güç diliyorum” ifadelerini kullandı. Metin Sinan Aslan’ın konuşmasının ardından mazbata dağıtımına geçildi.

Başkan Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri Murat Ece, Mahmut Recevik, Okan Böke, Kaan Kançal, Ömer Cansever, Abdürrahim Albayrak, Emre Erdoğan, Dorukhan Acar, Yusuf Günay ve Dilek Kutlu ile yedek üyeler Metin Karakaya, Banu Vahapoğlu Akgün, Erol Özmandıracı, İlber Aydemir ve Özgür Savaş Özüdoğru mazbatalarını Olağan Seçim Genel Kurulu Divan Başkanı Metin Sinan Aslan’ın elinden aldı. Denetim, Sicil, Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek üyelerine de tek tek mazbatalarının teslim edilmesinin ardından Yönetim Kurulu ile bütün alt kurulların fotoğraf çekimi yapıldı.

Google+ WhatsApp