Manavgat İşitme Engelliler, Rize Deplasmanında

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. 12 takımın mücadele edeceği Süper Lig´deki Antalya temsilcisi Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü, ligin

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. 12 takımın mücadele edeceği Süper Lig´deki Antalya temsilcisi Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü, ligin ilk maçında deplasmanda Rize İşitme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak.
27 yıllık İşitme Engelliler Futbol tarihinde ilk defa Süper Lig kurulduğunu belirten Manavgat İşitme Engelliler Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, "Geçen sezon dört gruptan oluşan 1. Lig´de gruplarını ilk 3 içerisinde tamamlayan Türkiye işitme engelliler futbol liglerinin en iyi 12 takımından oluşan Süper Lig kuruldu. Biz de grup lideri olarak çıktığımız Türkiye Şampiyonası´nda tarihimizde bir ilki gerçekleştirerek Türkiye dördüncüsü olmuştuk" dedi.

"ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN SÜPER LİG´E GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"
Geçen sezonki takımdan 7 sporcularının eksildiğini belirten Aydın, "Süper Lig´de takımların hepsinin güçlü olması ve sezonun daha uzun olmasından dolayı, hem eksilen sporcularımızın yerini doldurmak hem de daha iyi bir takım kurmak adına yeni sporcular transfer ettik. Süper Lig´de ilk maçımız Rize deplasmanında olacak. Cumartesi sabah yola çıkacağız. Yolumuz uzun. 20 saatlik bir yolculuktan sonra maç yapıp geri döneceğiz. Maça dinlenmeden yol yorgunu olarak çıkacağız. Bu sporcularımız için zor olacak. Şartlar ne olursa olsun Süper Lig´e galibiyetle başlamak istiyoruz. Takımımız iyi hazırlandı. Hedefimiz Rize´den galibiyetle dönüp Manavgat´ı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Ulaşım için aracımızı ve spor malzememizi temin eden Manavgat Belediyesi ve Başkan Şükrü Sözen ile Başkan Yardımcısı Aydın Öz´e çok teşekkür ederiz" dedi.
(AK-SK-TK-S)

24.10.2014 16:38:01 TSI

Google+ WhatsApp