Maça doğru | Teleset Mobilya Akhisarspor – Galatasaray

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Teleset Mobilya Akhisarspor’a konuk olacak. 27 Şubat Salı günü Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda saat 20:30’da başlayacak olan mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Kemal Yılmaz, Serkan Çimen yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Suat Arslanboğa görev alacak. Karşılaşma A Spor’dan ekrana gelecek.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda sırasıyla Sivas Belediye, Bucaspor ve Atiker Konyaspor’u eleyerek adını yarı finale yazdırmayı başardı. Teleset Mobilya Akhisarspor ise 24 Erzincanspor, Ankara Demirspor, Boluspor ve Kayserispor engellerini aşarak yarı final oynama hakkını kazandı. 

İki takım bugüne kadar toplamda 16 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerin 13’ünü Galatasaray kazanırken, 3 maç berabere bitti, 1 karşılaşmayı ise Akhisarspor kazandı. Ege ekibinin ev sahipliğinde oynanan 7 maçta ise Galatasaray 5 galibiyet elde ederken, 1 maç berabere, 1 mücadele ise Akhisarspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım arasında Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda Fernando, Gomis, Belhanda ve Feghouli’nin golleriyle 4-2 kazanmıştı.

Google+ WhatsApp