Maça doğru | Galatasaray - Bursaspor

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 23. haftasında Galatasaray, Bursaspor'u ağırlıyor. 23 Şubat Cuma günü saat 20:00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek... Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

Galatasaray ile Bursaspor Cuma günü oynanacak maçla birlikte lig tarihinde 98. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçların 50'sini takımımız kazanırken 25 mücadele berabere tamamlandı. Bursaspor ise 22 maçı galip bitirdi. Bu maçlarda atılan gollerde ise 168'e 82 Galatasaray üstünlüğü bulunuyor. Takımımız Türk Telekom Stadyumu'nda bu sezon ligde 12. lig maçına çıkarken iç sahada son 17 resmi maçta rakiplerine kaybetmedi. Galatasaray karşısında 2011-12 sezonunda 1-0'lık sonuçla kazanan Bursaspor 11 maçtır Galatasaray'a karşı galip gelemiyor.

Takımımız, Başakşehir'in 2 puan ardından haftaya 44 puanla ikinci sırada girerken 11. sıradaki Bursaspor 8 maçtır kazanamıyor. İki takım arasında oynanan son maçta Galatasaray Tolga ve Feghouli'nin golleriyle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Bu maç öncesi Younes Belhanda'nın cezası sona ererken Mariano ve Feghouli sarı kart cezası sınırında bulunuyor. İki futbolcu Bursaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde Karabükspor maçında sahada olamayacak.

Google+ WhatsApp