Lider Beşiktaş İlk Yenilgisini Aldı

Spor Toto Süper Lig´in 7. haftasında lider Beşiktaş deplasmanda Kayseri Erciyesspor´a 3-2 mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekip 7 hafta sonra ligdeki ilk yenilgisini aldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen bas

Spor Toto Süper Lig´in 7. haftasında lider Beşiktaş deplasmanda Kayseri Erciyesspor´a 3-2 mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekip 7 hafta sonra ligdeki ilk yenilgisini aldı.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Sezon başladığından beri aynı şeyi söylüyorduk. İyi oynadığımızı söylüyorduk. Türkiye´nin en iyi oynayan takımı Beşiktaş´a karşı bu galibiyeti almak daha da anlamlı oldu. Müthiş bir mücadele örneği verdiler. Savaşmaları beni onurlandırdı. Kaybedebilirdik de. Tabii ki mutluyuz. Beşiktaş´a karşı olması beni daha da mutlu etti. Onlara karşı kazanmak ayrı bir keyifti" dedi.
Korkmaz, Gökhan Töre´nin kırmızı kartı ile ilgili olarak da, "4. hakem benim yanımdaydı. Onun söylediğini duydu. 4. hakem ile Gökhan´ın arasında problem çıktı" şeklinde konuştu.
Kayseri Erciyesspor´un ikinci golünü atan Cenk Ahmet ise, "Bütün arkadaşlarımı mücadeleden dolayı kutluyorum. Haftalardır iyi oynuyoruz ama sonuç alamıyorduk. Sonunda skor elde etmemiz gerektiğini söyledik. Son dakika golü ile galip geldik. Bu golü ameliyat olan Cem ağabeyimize armağan ediyoruz" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, şok edici bir mağlubiyet aldıklarını dile getirerek,"Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Önemli fırsatlar bulduk ama değerlendiremedik. Oyunun büyük bir bölümünü 10 kişi oynamamıza rağmen iki gol bulduk. Büyük hatalar yaptık. 10 kişi oynamamıza rağmen büyük bir performans ortaya koyduk" dedi.
Gökhan Töre´nin kırmızı kart görmesi ile ilgili olarak ise Bilic, "Hakem değilim, hakem karalarını da yargılamayacağım. Söylediğim sözler ile ilgili ceza alabilirim" açıklamasında bulundu.
(AÖ-BH-S)

27.10.2014 23:04:17 TSI

Google+ WhatsApp