Kurban eti dağıtırken öldürülen gencin babası: Bunlara hak ettiği cezayı verin

Geçtiğimiz yıl Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken Kobani olaylarını protesto eden grup tarafından öldürülen Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz, yarın Ankara'da görülecek davayla alakalı şüphelilerin en ağır biçimde cezalandırılmasını istedi.

: 5px; widows: 1; text-transform: none; background-color: rgb(255,255,255); text-indent: 0px; margin: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; font: 12pt/22px pt_sansregular, arial, helvetica; white-space: normal; letter-spacing: 0.5pt; color: rgb(64,70,74); vertical-align: baseline; border-top: 0px; border-right: 0px; word-spacing: 0px; padding-top: 5px; font-stretch: inherit; -webkit-text-stroke-width: 0px"> Bursa Peygamber Sevdalıları Platformu, Barış Manço Kültür Merkezi'nde geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı'nın üçüncü günü Diyarbakır’da et dağıtırken IŞİD’in Kobani’ye saldırılarını protesto eden grup tarafından feci şekilde öldürülen Yasin Börü ve arkadaşlarını anma programı düzenledi. Programa, olaylarda hayatını kaybeden Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz de katıldı. Program öncesinde konuşan Gökgöz, “1 yıl geçti ama o olayı kesinlikle unutmadık. Aynı kurban etini bu sene de dağıttık. Ama onların yarım bıraktıklarını tamamladık. Bu durum unutulmaz” dedi.

Yarın Ankara’da davanın görüleceğini ifade eden Gökgöz, “İnşallah Allah iyi bir hakim ile savcıya denk getirir. Onların iyi ceza alması gerekiyor. Bunlara hak ettiği cezayı verin. Bunları boş bıraktığın zaman PKK ile birlikte sokakta olay yapıyor. Bunlar PKK’nın adamıdır. PKK demek, HDP demektir” diye  

Google+ WhatsApp