KTB’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ OKULLARA  MASKE VE DEZENFEKTAN YARDIMI

KTB’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ OKULLARA MASKE VE DEZENFEKTAN YARDIMI

Kayseri Ticaret Borsası okullardan gelen talepler doğrultusunda maske, dezenfektan ve dezenfektan standı ihtiyacı olan okullara destek verdi. Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mustafa Burak Yıldırım “eğitim öğretim dönemi öncesinde okullarımızın talepleri doğrultusunda öğrencilerimizin maske ve dezenfektan ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kayseri Ticaret Borsası olarak eğitimin önemini biliyoruz, her fırsatta öğrencilerimizin ve eğitim kurumlarımızın yanında olacağız” dedi.

Kayseri Ticaret Borsası  okullardan gelen talepler doğrultusunda maske, dezenfektan ve  dezenfektan standı ihtiyacı olan okullara destek verdi. Mimsin Şirintepe mahallesinde bulunan Yalçın Delikan ortaokuluna ihtiyaç doğrusunda 1000 adet maske, 30 litre dezenfektan, 30 adet dezenfektan kutusu ve aparatı okul müdürü Özcan Aksungur’a, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mustafa Burak Yıldırım tarafından teslim edildi. Yıldırım, “eğitim öğretim dönemi öncesinde okullarımızın talepleri doğrultusunda öğrencilerimizin maske ve dezenfektan ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kayseri Ticaret Borsası olarak eğitimin önemini biliyoruz, her fırsatta öğrencilerimizin ve eğitim kurumlarımızın yanında olacağız” dedi.

Okul müdürü Özcan Aksungur’da yapılan destekten dolayı Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ve yönetimine teşekkür etti.

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış’da Korona virüs’ün  son günlerde hızla arttığını belirterek maske mesafe ve temizlik kurallarını uyulması konusunda hatırlatmalarda bulundu. İhtiyaç sahibi okullara yardımların devam edeceğini belirten Bağlamış bugün Yalçın Delikan orta okuluna yardımda bulunduk , borsa olarak yardımlarımıza devam edeceğiz dedi. Başkan Bağlamış ayrıca denetimlerin devam ettiğini hatırlatarak karpuzatan bölgesinde Covid 19’la mücadele tedbirleri kapsamında kontrollerimiz sürüyor, özellikle Tarım il müdürlüğü yetkililerimize karpuzatan bölgemizin girişinde aldıkları tedbirler kapsamında teşekkür ederim. Tüm üreticilerimizi dolaşıyoruz zaten esnafımız ve üreticilerimiz tüm tedbirleri almış durumdalar. Kontroller kapsamında işyerlerine girişlerde ateş ölçümü ve maske kontrolü yapılıyor çalışmalarımız bu şekilde artarak sürecek dedi.

Google+ WhatsApp