Körfez Kent Konseyi İle Basın Mensupları Dostluk Maçı Yaptı

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği halı saha maçı organizasyonunda bu hafta Kocaeli´deki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çeşitli projeleri ile Körfe

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği halı saha maçı organizasyonunda bu hafta Kocaeli´deki basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Çeşitli projeleri ile Körfez ve Kocaeli halkına hitap edecek olan Gençlik Meclisi, girişimlerine bazı aktiviteler gerçekleştirerek başladı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Körfez Kent Konseyi, basın mensupları ile kaynaşma amaçlı yaptığı dostluk maçında buluştu. Kocaeli´nin usta kalemleri ve muhabirlerden oluşan takımda, Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi 10-7 kazandı. Kıran kırana geçen maçı kazanan Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kocaeli basınına zor anlar yaşattı. Yavuzspor tesislerinde gerçekleşen dostluk maçını, Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi kazanırken, Kocaelili basın mensupları Gençlik Meclisini tebrik etti.
(KÜ)

28.10.2014 16:08:53 TSI

Google+ WhatsApp