KOCASİNAN’DA İL PROTOKOLÜ, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

KOCASİNAN’DA İL PROTOKOLÜ, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve İl protokolüyle birlikte 2018-2019 eğitim-öğretim birinci yarıyılının sona ermesi dolayısıyla öğrencilere karne dağıttı. Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Başkan Çolakbayrakdar, çocuklarla tek tek sohbet edip, yakından ilgilenerek, onlara Kocasinan Çocuk Dergisi’nin 12. sayısını ve Sinan ile Sinem karakterlerinin yer aldığı yapbozları hediye etti.

Yıldızevler Mahallesi’ndeki 75. Yıl Rezzan Has İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine;Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç,Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Kılıç, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, okulun öğretmenleri ile öğrencileri ve veliler katıldı.

İlk olarak anaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Başkan Çolakbayrakdar ve beraberindekiler, minik yüreklerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Minik öğrencilerle sıcak diyaloglar kuran Başkan Çolakbayrakdar, onlara Kocasinan Çocuk Dergisi’ni 12. Sayısını ve Sinan ile Sinem karakterlerinin yer aldığı yapbozları hediye etti. Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Başkan Çolakbayrakdar ve beraberindekiler, karne dağıtımını gerçekleştirirken renkli görüntüler oluştu.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, geleceğin teminatı olan çocuklarla karne heyecanına ortak olduklarını belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar ise, Kocasinan’ın ve Türkiye’nin geleceği olan öğrencilerin eğitimlerine büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Bütün gayretimiz; çocuklarımızın geleceği içindir. Çocuklarımıza daha güzel yarınlar bırakmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarımızı seferber ettik. Hizmetlerimizi 3 konu başlığı altında topladık. Birincisi okullarımızın hijyenik temizliğidir. İkincisi ise okullarımızda güvenlik noktasında yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Son olarak ise çocuklarımızın spor, kültür ve sanat gibi hayatın her alanında aktivitelerin içerisinde olabilmeleri için yatırımlar yapıyoruz. Bu çerçevede birçok proje ve hizmet yaptık. Özellikle 3 yıldır tüm ilkokul okullarımızın temizlik çalışmalarını biz yürütüyoruz. Bununla birlikte öğrencilerimiz için hazırladığımız Kocasinan Çocuk Dergisi hediye ediyoruz. Amacımız; farklı bir bakış açısı kazandırarak, değişik konularda öğrencilerimize yardımcı olabilmektir. Çocuklarımız da böylelikle daha güzel yarınlara sağlam adımlar atacaklar. Hizmetlerimizle milli ve manevi değerlere sahip çocuklarımızın yetiştirilmesine katkı sunuyoruz. Allah çocuklarımızın başarılarını daim etsin.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini yarıyıl tatilinin tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olması dileğinde bulunarak noktaladı.

Google+ WhatsApp