Kocasinan Ziraat Odası Çiftçileri

Kocasinan Ziraat Odası Çiftçileri Ziyaret Ederek Sıkıntılarını Dinliyor

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, çiftçileri ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediklerini, hazırlanan dosyayı, bakanlara ve milletvekillerine iletmek için çalıştıklarını bildirdi.
Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, "Kocasinan Ziraat Odası olarak Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Mahzemin, Ebiç Beydeğirmeni, Dadağı Mahallelerinde çiftçilerimizi ziyarette bulunduk" dedi. Güneş, "İlçemizde çiftçilik ile alakalı 70 mahalle muhtarlarına ve çiftçilerimize evlerinde muhtarlıklarda ziyaretlerimiz devam edecektir. Çiftçilerimizin bölgemizde uygulanacak olan sulama, arazi toplulaştırma projeleri ile ilgili ve diğer sıkıntılarını dinleyerek Ziraat Odası olarak çözüm noktasında neler yapılabilir ve nasıl yardımcı oluruz bu konuları çiftçilerimizle görüşerek sıkıntılarını dinlemeye ve yardımcı olmaya devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.
Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş şunları söyledi:
"Çiftçilerimizin bu sıkıntılarını bir dosya halinde ilgili kurumlara, Kayseri Milletvekillerimize, Ekonomi Bakanımıza, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımıza, Ak Parti MKYK Üyesi Yaşar Karayel’e iletmek üzere gerekli çalışmaları yapmaktayız. Ayrıca ilimizde IPARD projesine eşdeğer bir proje olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamındaki Ekonomik Programlar uygulanacaktır. Bu proje Tarım Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde yayınlanacak genelge ile şartları belli olacaktır. Hükümetimiz tarafından verilen bu hibe desteklerinden odamıza bağlı çiftçilerimizi bilgilendirerek bu desteklerden nasıl yararlanacakları konusunda ilgili çalışmaları yapmaktayız."


 

Google+ WhatsApp