Kocasinan Kırsal Mahallelerde Hizmet Rekoru Kırıyor

Kırsalda yaptığı hizmet atağıyla dikkat çeken Kocasinan Belediyesi’nin, Kemer Mahallesi’ndeki yol yapımı ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerde bu yıl toplam 100 kilometre uzunluğundaki yolun reglaj çalışmasının yapıldığını, 92 bin 500 metrekare kilitli taş ve 30 bin bordür döşendiğini söyledi.

Kemer Mahallesi’nde çalışmaları inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleriyle hasbihal eden Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmaları kontrol ederken; çalışmaların hızlı bir şekilde bitirilmesi için gerekli talimatları verdi.

Hizmetlerin aksamadan tamamlanmasına özen gösteren Başkan Çolakbayrakdar, ilçede bulunan tüm mahallelere hizmet ulaştırdıklarını vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz, kırsal mahallelerde yol yapım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerin de standardını yükselterek cazibe merkezi haline getirdik. Bu çerçevede ilçenin farklı noktalarında sürdürülen çalışmalarla bu yıl toplam 100 kilometre uzunlukta ve ortalama 5.50 metre genişlikte yolun reglajı yapıldı. Muhtelif mahallelere 92 bin 500 metre kare kilit taş ve 30 bin bordür döşendi. Ayrıca tarımsal sulama için belli yerlere koruger borular yerleştirilirken 9 adet taziye yeri yapıldı. Yeni parkların yanı sıra mevcut parkları da yeniledik. Bölgemiz hizmetlerimizle daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuştu.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar daha modern ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için bölge genelinde yenileme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp